Bulvár hírek

20:17

Ön is megkapta ezt az oltást? Akkor lehet, hogy védett a koronavírus ellen

Magyarországon évtizedek óta a kötelező oltások közé tartozik a BCG-oltás, amihez most nagy reményeket fűznek.

Elolvasom

New York — Személyesen bocsátotta útjára Donald Trump (73) amerikai elnök a virginiai Norfolk kikötőjéből az Egyesült Államok legnagyobb kórházi hajóját, a USNS Comfort óceánjárót.

Elolvasom

Madrid—Dortmund—Brugge — Egységes külsőre váltottak az Hazard testvérek.

Elolvasom

A koronavírus-járvány miatt sehol sem jutnak kikötési engedélyhez: több tízezer ember rekedt a tengeren veszteglő több mint egy tucatnyi luxushajón.

Elolvasom

Hirtelen óriásit csökkent az újonnan megbetegedettek száma.

Elolvasom

Az ország több településén önkéntesek is segítik az önkormányzati dolgozókat az idősek ellátásában, az egészségügyi dolgozók pedig egyre több helyen ingyen vehetik igénybe a tömegközlekedést.

Elolvasom

Barcelona — A spanyol Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi (32) a közösségi oldalán jelentette be, hogy a labdarúgócsapat játékosai belementek a klub által előterjesztett hetvenszázalékos bércsökkentésbe.

Elolvasom

Barcelona — A spanyol Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi (32) közösségi oldalán jelentette be, a labdarúgócsapat játékosai belementek a klub által előterjesztett hetvenszázalékos bércsökkentésbe.

Elolvasom

A rendőrség nevével visszaélve, valótlan tartalmú meghívókat küldtek e-mailben szerkesztőségeknek és különböző szervezetek kommunikációs egységeinek hétvégén – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK)kommunikációs szolgálata hétfőn a rendőrség honla

Elolvasom

 Emma és Szabi nem folytatják a viszony. Klára és Géza továbbra sem tudnak megegyezni az ingóságokon és még Mikiéknél is galiba van.... 

Elolvasom