Életmód hírek

Az olajipari társaság emlékeztet: március 24-én tájékoztatták a részvényeseket arról, hogy az április 16-ra összehívott éves rendes közgyűlést a COVID-19-járvány miatt nem lehet megtartani.

Elolvasom

Az olajipari társaság emlékeztet: március 24-én tájékoztatták a részvényeseket arról, hogy az április 16-ra összehívott éves rendes közgyűlést a koronavírus-járvány miatt nem lehet megtartani.

Elolvasom

A Mol új közgyűlési hirdetményt tett közzé, de – mivel a koronavírus-járvány kapcsán kialakult rendkívüli helyzet jelenleg is fennáll -, továbbra sem lát lehetőséget arra, hogy az éves rendes közgyűlést a szokásos módon, személyes jelenléttel megtarthassák

Elolvasom

Az orosz-szaúdi olajvitáról szólva az amerikai elnök úgy fogalmazott: mindkét fél „megbolondult”. A Rijád és Moszkva közötti árháború és piaci részesedésért folytatott vita.

Elolvasom

Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon – mondta Rajnai Zoltán, Magyarország kiberkoordinátora az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Elolvasom

Csalók egy vállalati videókonferencia alkalmazásra hivatkozva próbálják meg átverni a távmunkában dolgozó felhasználókat – hívta fel a figyelmet hétfőn a Facebook-oldalán a Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NKI).

Elolvasom

Elbocsátásokra valószínűleg sor kerül majd, de a cégvezetők döntéseinek üzenetértéke van: a dolgozókkal való szolidaritást mutatja, azt, hogy a bajban is osztoznak a munkavállalókkal.

Elolvasom